international dental

Frica de dentist

zambetul este masura succesului tau

international dental

      Consultatia
      Stabileste relatia medic-pacient si are ca scop identificarea problemelor de santate dentara si stabilirea unui plan de tratament.Cu aceasta ocazie ne punem de acord asupra frecventei vizitelor la dentist, a optiunilor existente si estimarii costurilor.

      Profilaxia
      Inceputul tuturor lucrurilor in stomatologie, parte integranta a ingrijirii bucale.Medicii echipei International Dentalfac in permanenta educatie medicala privind normele de igiena, masurile de prevenire a imbolnavirii dintilor, mijloacele suplimentare de igiena, periajul corect, stiind fiind ca e mai usor sa previi decat sa tratezi.

      Endodontia
      Specialitate care se ocupa cu tratamentul canalelor radiculare.Adeseori cariile sunt prea profunde ca sa mai poata fi tratate doar prin obturari(plombe).De aceea e necesar sa recurgem la endodontie, la indepartarea nervului dintelui, curatarea si sterilizarea canalelor radacinii si sigilarea lor.Prin tratamente endodontice corecte masurand riguros lungimea canalelor si obturandu-le cu acuratete obtinem rezultate bune pe termen lung.

      Odontoterapia
      Tratamentul cariilor dumneavoastra prin metode minim invazive, materiale moderne si estetice, fotopolimerizabile.Tratamentul corect al cariilor stopeaza evolutia acestora si ofera o viata mai lunga a dintelui pe arcada. De aceea, in cabunetul nostru acordam o atentie speciala acestei ramuri a stomatologiei.Solutia de restaurare estetica prin obturatii(plombe) sunt adeseori spectaculoase iar zambetul pacientului la iesirea din cabinet reprezinta cea mai mare recompensa pentru noi.

urmatoarele servicii >>